22.000 producten op voorraad Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis Het grootste assortiment etiketten Maatoplossing is onze kracht Constante kwaliteit

Transparante stickervellen

Transparante stickervellen in A4 en A3 formaat bestelt u eenvoudig en snel bij Special Paper. Transparante stickervellen zijn geschikt voor verschillende toepassingen zoals het labellen van apparatuur, ordners of enveloppen. Print uw eigen tekst of symbolen op de labels. De mogelijkheden met doorzichtige stickervellen zijn oneindig.

Ga snel naar ons uitgebreid assortiment:

      

Bekijk ons ruime aanbod aan transparante stickervellen

Het grote voordeel van transparante stickervellen is dat het nauwelijks te zien is dat het om een sticker gaat. Met doorzichtige stickervellen lijkt het net of de tekst rechtstreeks op het voorwerp gedrukt wordt. Hierdoor voorziet u op een nette manier voorwerpen van een label. De labels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: polyester transparant (mat en glans). Ook zijn de doorzichtige stickervellen verkrijgbaar in diverse formaten. In de webshop vindt u het complete aanbod aan transparante stickervellen. De transparante etiketten zijn geschikt voor laserprinter en kopieermachine. Er zijn ook een aantal doorzichtige stickervellen geschikt voor de inkjetprinter. Zo kunt u in alle gevallen doorzichtige etiketten gebruiken die voorzien zijn van een duidelijke opdruk. Op deze manier is uw administratie te allen tijde overzichtelijk.
 

Bestel verschillende stickers eenvoudig in onze webshop

Transparante stickervellen bestelt u snel en eenvoudig in de webshop. Special Paper staat bekend om haar scherpe tarieven. En wist u dat u bij ons tevens terecht kunt voor transparante etiketten? Orders boven de € 75,- worden bovendien gratis geleverd. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en prijzen. U bereikt ons op 033 28 66 009. Onze betrokken medewerkers denken graag met u mee en voorzien u graag van extra informatie of advies.

Contact opnemen