22.000 producten op voorraad Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis Het grootste assortiment etiketten Maatoplossing is onze kracht Constante kwaliteit

Polyester etiketten

Wij zijn al ruim twintig jaar leverancier van kantoorbenodigdheden van de beste kwaliteit, zoals polyester etiketten. In de webshop vindt u ons uitgebreide assortiment. Bij de vele bedrijven die we bedienen zijn we bekend geworden om onze zeer scherpe prijzen en snelle en betrouwbare levering. De levertijd is over ongeveer vijf werkdagen. Wij verkopen A-merken en daarnaast een lijn met ons eigen huismerk. Onze producten hebben allemaal een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Bekijk ons uitgebreid aanbod polyester etiketten:

Profiteer van onze vele producten met uitstekende kwaliteit

Polyester etiketten op A4 formaat bestelt u eenvoudig bij Special Paper. De etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren:

De etiketten zijn waterbestendig en kunnen tegen diverse chemische producten. Polyester etiketten zijn geschikt om zelf te bedrukken met de laser-, en kopieermachine. Onze etiketten zijn onder andere toepasbaar op papier, glas en plastic. 

Bestel polyester etiketten en andere kantoorartikelen in onze webshop

U kunt de polyester etiketten bestellen in de webshop. Het maken van een bestelling is gemakkelijk en kost niet veel tijd. In de webshop vindt u alle informatie over de producten, zoals materialen, afmetingen en (staffel)prijzen. Wist u dat u bij ons ook voor kunststof etiketten terecht kunt? Indien u meerdere doosjes afneemt hanteren wij aantrekkelijke staffelprijzen. Wilt u hiervan profiteren? Neemt u dan contact met ons op voor de prijzen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 033 28 66 009. Of stuur een e-mail naar info@specialpaper.nl.

Contact opnemen