22.000 producten op voorraad Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis Het grootste assortiment etiketten Maatoplossing is onze kracht Constante kwaliteit

Glossy etiketten

Bestel diverse glossy etiketten online via de webshop van Special Paper. Wij hebben verschillende standaardformaten direct uit voorraad leverbaar. Uiteraard is het ook mogelijk om een monster van het product te ontvangen. Zo test u zelf de prachtige kwaliteit van de glossy etiketten.

Ons assortimet glossy etiketten:

 ​​​​​​​

Deze glossy etiketten geven een prachtig resultaat

Bent u op zoek naar een product dat uw etiketten een chique uitstraling geeft? Dit effect creëert u als u een van de glossy etiketten gebruikt. Ook printen op dit papier zorgt voor mooie resultaten. Het product is leverbaar in 132 verschillende formaten. Mocht u een stencil willen maken, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Geef de gewenste maat en vorm van uw glossy etiketten door en wij regelen de rest. Ze plakken op vrijwel ieder oppervlak. Van papier, karton tot aan folie en van staal en glas tot aan hout. Mocht u in het bezit zijn van een laserprinter, dan is het afdrukken op de glossy etiketten een fluitje van een cent.

Bestel alle kantoorartikelen via de webshop

Bij Special Paper vindt u een ruim assortiment kantoorartikelen. Niet alleen voor etiketten, maar ook voor plotterpapier kopen, geperforeerd papier, adresstickers printen en schapkaartjes helpen wij u graag. U vertrouwt bij ons op hoge kwaliteit en snelle levering. Onze medewerkers denken graag met u mee en beantwoorden iedere vraag die u heeft. Neem contant met ons op via 033-2866009 of via info@specialpaper.nl. Dit kan ook via het contactformulier. Daarnaast kunt u direct een bestelling doen in onze webshop.

Contact opnemen