22.000 producten op voorraad Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis Het grootste assortiment etiketten Maatoplossing is onze kracht Constante kwaliteit

Glans etiket

Uw glans etiket bestelt u meteen online bij Special Paper. In ons uitgebreide aanbod vindt u vele verschillende kleuren, materialen, formaten en soorten hoogglans etiketten. Glans etiketten komen het beste tot haar recht als ze geplakt worden op een glanzende ondergrond. Ook voor drukwerk, diverse soorten papier en andere kantoorartikelen bent u bij Special Paper welkom!

Voor een uitgebreid assortiment: klik op de onderstaande soorten:

Vind het glans etiket wat u zoekt in onze winkel

Special Paper is in 1998 gestart met het leveren van kantoorartikelen. Langzaamaan werd onze service steeds meer gespecialiseerd op het gebied van A4-etiketten. Op dit moment vindt u bij ons een uitgebreid en zeer compleet aanbod met onder andere hoogglans etiketten. Denk hierbij aan een glans etiket voor brieven, een diepvriesetiket voor het labelen van voedingswaren of een polyester etiket voor buitengebruik. Special Paper heeft het allemaal.

Waaruit bestaat het assortiment nog meer?

Het overgrote deel van onze hoogglans etiketten is geschikt voor gebruik in laser-, offset- en kopieermachines zodat u zelf ook een glans etiket kunt printen. Bestel vandaag nog hoogglans etiketten in de webshop en profiteer van onze verrassend lage prijzen en snelle levertijden. Als u vandaag voor 16.3.00 uur een bestelling plaatst, heeft u ze morgen al in huis. U bestelt de volgende etiketten bij ons:

Bestel uw gewenste artikelen eenvoudig online

Onze medewerkers denken graag met u mee en helpen u graag met het beantwoorden van vragen of het vinden van een maatoplossing. Neem contact met ons op via info@specialpaper.nl of bel naar 033-2866009. Het is ook mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen.

Contact opnemen