22.000 producten op voorraad Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis Het grootste assortiment etiketten Maatoplossing is onze kracht Constante kwaliteit

Etiketten voor productverpakking dierenvoer

Bent u op zoek naar geschikte etiketten voor de productverpakking van dierenvoer? Dan bent u bij Special Paper aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment aan etiketten, in A3 of in A4 formaat. Onze etiketten zijn vochtafstotend en geven uw productverpakking een luxe uitstraling.

Wie zijn wij?

Special Paper is in 1998 gestart met het verkopen van etiketten en papier. Tegenwoordig zijn wij totaal leverancier van kantoorartikelen, etiketten, drukwerk en papier. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij voor elk product een passende oplossing bieden, waarbij maatwerk zeker mogelijk is. Ook de oplage van de etiketten kan op uw wensen afgestemd worden. Voor vragen op het gebied van kantoorartikelen en drukwerk kunt u ook altijd bij ons terecht. We helpen u graag verder, of het nou om een persoonlijke aankoop gaat of een zakelijke aankoop.

Soorten en maten etiketten voor productverpakkig dierenvoer

Er zijn tegenwoordig veel verschillende merken in de markt van dierenvoer. Daarom wilt u natuurlijk dat uw merk wel opvalt tussen de rest. Daar kunnen onze luxe etiketten zeker bij helpen. Wij zijn erg flexibel op het gebied van opdrukken. U kunt zelf de opdruk van het etiket bepalen, bijvoorbeeld voor verschillende ingrediënten en productlijnen. Een ander voordeel is dat wij ook werken met een kleine oplage, mocht dit voor u beter zijn. Wij zijn namelijk niet alleen een groothandel. U heeft de keuze uit verschillende soorten etiketten. Transparante polyester mat of glans etiketten en witte polyester mat of glans etiketten, maar ook wit papier met hoogglans.

Het perfecte etiket voor uw product

Een etiket is een belangrijk onderdeel van een productverpakking. Ook bij dierenvoer letten mensen tegenwoordig steeds beter op welke ingrediënten er gebruikt worden in het voer. Een net en overzichtelijk etiket zal klanten meteen een beter gevoel geven bij jouw merk of product. Ook komt het de transparantie van uw merk ten goede.

Contact opnemen