22.000 producten op voorraad Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis Het grootste assortiment etiketten Maatoplossing is onze kracht Constante kwaliteit

Etiketten voor productverpakking potjes en doosjes

Het is belangrijk om representatieve etiketten te gebruiken op productverpakkingen zoals potjes en doosjes. U wilt natuurlijk dat de klant genoeg informatie meekrijgt over de inhoud van een verpakking. Daarbij is de opdruk van het etiket dus zeker belangrijk, maar ook de vormgeving van een etiket verdient voldoende aandacht.

De juiste informatie in stijl

Etiketten zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit. Klanten willen precies weten wat ze kopen en waar ze aan toe zijn. Dat vergt veel transparantie van een bedrijf. De sleutel tot die transparantie ligt bij de etiketten die een bedrijf gebruikt voor productverpakkingen zoals bijvoorbeeld potjes en doosjes. U kunt de transparantie letterlijk uitstralen door het gebruik van onze transparante polyester mat of glans etiketten. Maar u kunt ook kiezen voor wit polyester mat of glans, of wit papier met hoogglans voor de etiketten. Er zijn een hoop mogelijkheden.

De opdruk van etiketten voor productverpakking potjes en doosjes

Zoals we eerder al aangaven, is de opdruk van de etiketten natuurlijk het belangrijkste deel van een productverpakking. Daarom kunt u bij Special Paper flexibel omgaan met het bedrukken van uw etiketten. Bijvoorbeeld wanneer producten binnen één productlijn verschillende ingrediënten bevatten. Daarnaast heeft u ook de keuze uit het gebruik van A3 en A4 vellen om de etiketten op te ontvangen. Wat voor producten u ook verkoopt, u kunt bij ons de meest geschikte etiketten laten drukken!

Etiketten mooi houden

Bij sommige producten kan het lastig zijn om de etiketten die ze bevatten mooi en netjes te houden voor de verkoop. Daarom zijn de etiketten van Special Paper allemaal waterafstotend. Dat is in ieder geval al één ding minder waar u rekening mee hoeft te houden. Wij werken met een staffelprijs, maar mocht u een specifiek aantal etiketten nodig hebben, dan is dit meestal wel mogelijk in overleg.

Contact opnemen