22.000 producten op voorraad Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis Het grootste assortiment etiketten Maatoplossing is onze kracht Constante kwaliteit

Etiketten voor productverpakking parfumerie

De parfum branche staat in het teken van luxe en schoonheid, daar moeten etiketten voor de productverpakking van een parfumerie dus ook binnen passen. Een luxe uitstraling, die tegelijkertijd open en transparant overkomt. Dat is wat u als bedrijf wilt. En toevallig hebben wij hier de perfecte etiketten voor.

Het ingrediënt voor succes

Op een chique manier de inhoud van een parfumflesje weergeven, dat is het doel. De ingrediënten van de parfum zijn belangrijk, maar de vormgeving van het etiket net zo goed. Voor de mooiste en meest professionele etiketten zit u bij Special Paper goed. Wij bieden vellen van A3 of A4 formaat met de oplage etiketten die voor u het beste past. U kunt kiezen uit verschillende soorten papier voor de etiketten voor de productverpakking voor een parfumerie. Transparant polyester mat of glans, wit polyester mat of glans of wit papier met hoogglans.

De ideale etiketten voor productverpakkingen in uw parfumerie

Een parfumerie staat of valt met de uitstraling van het pand. Dat geldt voor het buitenaanzicht, maar ook voor de indeling in de zaak. Mooi verpakte producten moeten het meest zichtbaar zijn. De producten moeten luxe en frisheid uitstralen. En dat ook nog op een originele manier. Op een gegeven moment ziet u als eigenaar van een parfumerie misschien door de bomen het bos niet meer. Wat is nou een geschikt ontwerp voor de etiketten van de producten in de parfumerie? Klanten willen weten welke ingrediënten er in hun favoriete parfum zitten. En ze willen dit kunnen lezen in stijl.

De voordelen van etiketten van Special Paper

Etiketten afnemen van Special Paper heeft genoeg voordelen. Zo zijn onze etiketten bijvoorbeeld vochtafstotend en hebben ze een chique uitstraling. Daarnaast is het bij ons niet alleen mogelijk om af te nemen in grote oplagen. Wij bieden verschillende hoeveelheden vellen en etiketten tegen een staffelprijs. Wij leveren maatwerk voor ieder bedrijf in iedere branche. Dat is het ingrediënt voor succes!

Contact opnemen