22.000 producten op voorraad Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis Het grootste assortiment etiketten Maatoplossing is onze kracht Constante kwaliteit

Etiketten voor medailles

Wanneer u medailles verkoopt, is het belangrijk om de juiste etiketten te hebben voor de medailles. Ze moeten natuurlijk wel goed tot hun recht komen in uw winkel. Een etiket is belangrijk, maar moet wel passen bij de uitstraling van een product. Een medaille moet goed te bekijken zijn in de winkel, ook met het etiket erop.

Transparante etiketten voor uw medailles

Voor de verkoop van medailles, is het verstandig om transparante etiketten te gebruiken. Zo komt het product nog goed tot zijn recht. Voor organisatoren van sportwedstrijden moet het natuurlijk goed te zien zijn hoe mooi een medaille glimt. Zo zien ze meteen dat het de perfecte prijs is voor de wedstrijd of het evenement dat ze gaan organiseren. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze polyester transparante mat of glans etiketten. Deze etiketten houden de uitstraling van een product staande en geven tegelijkertijd de extra informatie die klanten nodig hebben.

Special Paper

Wij zijn in 1998 gestart met de verkoop van etiketten en papier. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een totaal leverancier van kantoorartikelen, etiketten, drukwerk en papier. Dat brengt verschillende voordelen met zich mee voor u als klant. U kunt bij ons verschillende producten tegelijkertijd afnemen, omdat we zo’n groot aanbod hebben. Zo hoeft u niet met veel verschillende leveranciers te werken. Dit zorgt voor meer overzicht, eenvoudigere communicatie en vaak ook een snellere levering van de gewenste producten. Daarnaast hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van papier en etiketten, dus kunnen wij u ook goed adviseren.

Het perfecte etiket voor de perfecte medaille

Als winkel die sportartikelen en prijzen verkoopt, heeft u waarschijnlijk een ruim assortiment met veel verschillende producten. Dan wilt u natuurlijk ook voor elk product een passend etiket. Dat begrijpen wij heel goed, daarom kunt u in overleg een specifiek aantal etiketten met bepaalde opdruk bij ons bestellen. Zo zit u niet met teveel restetiketten.

Contact opnemen