22.000 producten op voorraad Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis Het grootste assortiment etiketten Maatoplossing is onze kracht Constante kwaliteit

Etiketten voor product verpakking levensmiddelen

Etiketten zijn een belangrijk onderdeel van een productverpakking voor levensmiddelen. Consumenten zijn steeds meer gaan letten op wat ze eten en welke ingrediënten hun voedsel bevat. Dat betekent dus ook dat de etiketten steeds meer aandacht krijgen. Daar wilt u de etiketten van uw producten natuurlijk wel op aanpassen.

Transparantie van uw bedrijf

Transparantie is tegenwoordig erg belangrijk voor bedrijven. Consumenten vertrouwen organisaties minder snel. Dat vertrouwen kunt u als bedrijf terug winnen door u zo transparant mogelijk op te stellen. Dit kunt u perfect doen met onze transparante polyester mat of glans etiketten. Ze geven het product een luxe uitstraling en zijn vochtafstotend. Naast de transparante etiketten bieden wij ook witte polyester mat en glans etiketten en wit papier met hoogglans. Wat past het beste bij uw productlijn? Wij leveren maatwerk en geven u graag advies wanneer dit gewenst is. Zo kunt u er zeker van zijn dat u altijd de perfecte oplossing heeft voor uw merk of product.

Welke etiketten passen bij de productverpakking van levensmiddelen?

Dat verschilt natuurlijk nogal. Gaat het om kaas, jam, honing of misschien bakkerijproducten? Het liefst wilt u unieke etiketten voor de productverpakking van uw levensmiddelen. Niet de etiketten die iedereen elke dag bij de Jumbo tegen komt. U wilt een luxe uitstraling voor u productlijn. Een eigen look. ‘Kijk, in deze jam zit minder suiker dan in de gemiddelde jam’. ‘Deze honing komt rechtstreeks van de Imker’. Dat zijn de soort boodschappen die u op uw etiket wil. Uiteraard met een bijpassende vormgeving.

De voordelen van Special Paper

Wat zijn de voordelen als u besluit bij ons etiketten voor de productverpakking van levensmiddelen af te nemen? Dat gaan we u vertellen! Wij zijn een totaal leverancier, dat betekent dat u bij ons meteen meerdere kantoorartikelen, drukwerk of zelfs meubilair af kunt nemen. Dat scheelt een hoop tijd en geld. Daarnaast zijn wij betrokken bij onze klanten. Naast etiketten voor levensmiddelen hebben wij ook etiketten voor verzorgingsproducten, potjes en doosjes, productverpakking dierenvoer, medailles, enveloppen, aanprijzen producten en parfumerie. Maatoplossingen zijn de kracht van ons bedrijf. Welke kant wilt u op met uw productlijn?

Contact opnemen