22.000 producten op voorraad Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis Het grootste assortiment etiketten Maatoplossing is onze kracht Constante kwaliteit

Etiketten voor enveloppen

Etiketten voor enveloppen kunnen handig zijn en in sommige gevallen ook erg belangrijk. Wanneer u bijvoorbeeld een rouwkaart of een trouwkaart wil versturen, kan een etiket op de envelop een mooie aanvulling zijn. Nu staan die twee dingen natuurlijk nogal ver uit elkaar, dus de etiketten moeten voor beiden anders vormgegeven worden, maar dat is geen probleem!

De juiste kaart en het juiste etiket

Het uitzoeken van een geschikte kaart voor een belangrijke gebeurtenis is altijd lastig. En als u dan eindelijk een passende kaart hebt gevonden, moet u ook nog een nette of mooie envelop zien te vinden. Misschien heeft u wel een minder net handschrift, dat kan ook lastig zijn als u het adres op een envelop wilt zetten. Hier kunt u in plaats van handgeschreven tekst een etiket voor gebruiken. Dit is vooral handig wanneer u meerdere kaarten moet versturen. Hiervoor hebben wij transparante polyester mat of glans etiketten.

Etiketten voor meerdere enveloppen

Wanneer u meerdere kaarten moet versturen, is het veel werk om alles met de hand te schrijven. U wilt uiteraard ook dat de adressen op de enveloppen goed te lezen zijn voor de postbode. Het gebruik van etiketten op de enveloppen lost deze problemen voor u op. Voor gebruik op enveloppen beschikt Special Paper over polyester transparante mat of glans etiketten. Deze geven een envelop een mooie uitstraling en houden de eventuele kleur van de envelop intact. Alleen de tekst van het etiket is zichtbaar. Dit is vooral erg geschikt voor plechtige gelegenheden of rouwkaarten.

De voordelen van Special Paper

Maar waarom zou u uw etiketten voor enveloppen nou via Special Paper aanschaffen? Dat gaan wij u vertellen! Special Paper is totaal leverancier voor kantoorartikelen, etiketten, drukwerk en papier. Met meer dan twintig jaar ervaring weten wij altijd een goede oplossing te vinden voor de vragen van onze klanten. Ook is het aanschaffen van producten via ons voordelig, omdat we zeer scherpe prijzen hanteren als totaal leverancier.

Contact opnemen