22.000 producten op voorraad Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis Het grootste assortiment etiketten Maatoplossing is onze kracht Constante kwaliteit

Etiketten voor het aanprijzen van producten

Etiketten kunnen een mooie manier zijn voor het aanprijzen van producten. Ze zijn kort maar krachtig en vallen altijd op. Klanten willen altijd graag informatie over producten, daar zijn etiketten normaal gesproken voor bedoeld. Maar producten zijn meestal pas interessant als ze ook de aandacht trekken. Sommige producten springen er niet zo makkelijk uit. In dat geval kunt u aandacht trekken met behulp van etiketten.

Uw producten zijn de aandacht waard

De producten die u verkoopt zijn vast en zeker de aandacht van een klant waard. Helaas kan het soms lastig zijn om dit duidelijk te maken, vooral als producten niet het meest swingende uiterlijk hebben. Dat hoeft geen probleem te zijn. Met het gebruik van etiketten voor het aanprijzen van producten kunt u er toch voor zorgen dat dingen die u verkoopt de aandacht krijgen die ze verdienen. Etiketten zijn bedoeld voor het geven van productinformatie, maar ze kunnen ook de aandacht naar een product toe trekken.

Onze etiketten voor het aanprijzen van producten

Bij Special Paper beschikken we over een uitgebreid assortiment aan etiketten. De meest gewilde etiketten zijn de polyester transparante mat of glans etiketten, de polyester witte mat of glans etiketten en de papier met hoogglans etiketten. Deze worden het meest gebruikt, maar wanneer u iets anders in uw hoofd heeft, is er in overleg veel mogelijk. U kunt ook erg flexibel zijn met de opdruk van de etiketten, wanneer er bijvoorbeeld verschillende ingrediënten gebruikt worden voor producten in één productlijn.

De voordelen van Special Paper

Maar waarom zou u nou naar Special Paper gaan voor het kopen van etiketten voor het aanprijzen van uw producten? Het gebruik maken van Special Paper als leverancier heeft verschillende voordelen. Omdat wij een totaal leverancier zijn kunt u voor ons terecht voor veel verschillende producten. Een soort alles onder één dak concept. Zo kunnen er ook eenvoudiger afspraken worden gemaakt over de levering van producten. Daarnaast denken wij ook graag mee over een maatoplossing voor uw bedrijf. Neem hiervoor gerust contact op!

Contact opnemen