22.000 producten op voorraad Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis Het grootste assortiment etiketten Maatoplossing is onze kracht Constante kwaliteit

Doorzichtige etiketten

Hoogwaardige doorzichtige etiketten zijn verkrijgbaar bij Special Paper, de specialist voor alles op het gebied van etiketten. Dankzij onze jarenlange ervaring en specifieke kennis op het gebied van papier vindt u bij ons een compleet aanbod etiketten in diverse kleuren, maten en soorten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan laser etiketten fluor etiketten, neon etiketten, ronde etiketten, weerbestendige etiketten, etiketten papier, transparante etiketten, polyester etiketten, gekleurde etiketten, polyester etiketten transparant, glans etiket, verwijderbare etiketten en herma etiketten.  Kortom, voor etiketten die voldoen aan al uw wensen kiest u voor de producten van Special Paper.

Bestel hier uw doorzichtige etiketten A4:

Doorzichtige etiketten voor een prachtig resultaat

In sommige gevallen zijn doorzichtige etiketten de enige oplossing om netjes en duidelijk zichtbaar producten te beplakken. Dankzij het transparante karakter is enkel de opdruk zichtbaar. Doorzichtige etiketten zijn zeer geschikt voor het labelen van apparatuur, het adresseren van gekleurde enveloppen of het labelen van een transparante achtergrond zoals glas of plastic. De transparante folie-etiketten op A4-vellen zijn niet alleen doorzichtig maar ook weerbestendig, duurzaam, olie- en vuilafstotend en afwasbaar. U heeft bij Special Paper de keuze uit doorzichtige etiketten van polyester (mat en glans). Bovendien zijn de doorzichtige etiketten verkrijgbaar in diverse formaten. Plaats vandaag nog voor 16.30 uur een bestelling en u heeft de etiketten morgen al in huis! De doorzichtige etiketten die u bij ons bestelt:

  • Transparant polyester glans
  • Transparant polyester mat
  • Transparant voor inkjet
  • A3 formaat

Vraag ons naar de mogelijkheden

Bestel doorzichtige etiketten gemakkelijk online in onze webshop en profiteer van de voordelen van de service van Special Paper. Wij staan niet alleen bekend om onze scherpe prijzen, maar garanderen u ook kwaliteitsproducten, een zeer goede service en een snelle levering. Voor een antwoord op al uw vragen kunt u ons bereiken op 033-2866009 of mail ons op info@specialpaper.nl.

Contact opnemen