22.000 producten op voorraad Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis Het grootste assortiment etiketten Maatoplossing is onze kracht Constante kwaliteit

Afneembare belijming

Etiketten met afneembare belijming zijn in diverse soorten verkrijgbaar bij Special Paper, de specialist op het gebied van kantoorartikelen. Wij leveren alles wat u op kantoor nodig heeft. Denk daarbij aan etiketten, A4 en A3 en etiketten op rol. Onze service staat voor kwaliteit en dat allemaal voor verrassend lage prijzen. Kortom, voor etiketten met afneembare belijming, permanente belijming en andere kantoorartikelen gaat u naar de webshop van Special Paper.

Klik voor het volledige assortiment op de onderstaande etiketten:

Etiketten met afneembare belijming:

Deze etiketten zijn zeer geschikt om te plakken op papier, karton glas, hout, staal. Zeer geschikt voor eenmalig gebruik. De belijming wordt na langdurig opgeplakt te zijn langzaamaan permanent.

Etiketten Ever Removabele:

Deze etiketten blijven zeer lange tijd afneembaar, zijn ook meerdere malen opnieuw te plakken, laat geen lijmresten na.

Special Paper heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van kantoorartikelen, etiketten, drukwerk, hardware en kantoormeubilair. Bestel alles dat u op kantoor nodig heeft in onze webshop. In een aantal simpele stappen bestelt u A4 etiketten in diverse maten met afneembare belijming. De belijming maakt deze etiketten zeer geschikt voor herhaaldelijk gebruik. Onze etiketten met afneembare belijming zijn geschikt voor kopieermachines, laser-, inkjet- en offset printers zodat u eenvoudig zelf een tekst op het etiket laat drukken. Bestel vandaag nog uw A4 etiketten met afneembare belijming en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering!

Maak gebruik van ons gevarieerde en complete aanbod

In onze webshop vindt u een zeer gevarieerd en compleet aanbod. Dankzij onze kennis en expertise bieden wij u te allen tijde een oplossing op maat. Voor vragen en meer informatie over de mogelijkheden en het plaatsen van een bestelling neemt u contact met ons op via 033 28 66 009. Ook kunt u ons een e-mail sturen. 

Contact opnemen